Bouwtekening Well

Heeft u een bouwtekening nodig in de omgeving van Well? Voor het laten ontwerpen van een bouwtekening bent u aan het juiste adres bij Hub Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau. Wij ontwerpen uw bouwtekening waarbij wij zorgvuldig omgaan met uw wensen, (financiële) mogelijkheden en de nodige vergunningen.

bouwtekening2Hub Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau is een bedrijf met jarenlange ervaring, waar u terecht kunt voor onder meer particuliere woningbouw, woninguitbreidingen en utiliteitsbouw.
Wij maken uw ontwerp en dragen zorg voor het proces tot en met de oplevering, van uw bouw of verbouwing. We kunnen tevens met u bespreken of het plan rendabel is voor eventuele verkoop op termijn.

Daarnaast bieden wij ook advies in Well bij woningaanpassingen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.
Het optimaliseren van uw huis tot een levensloop bestendige woning, behoort ook tot onze mogelijkheden, waar we inmiddels veel ervaring mee hebben.

Wanneer u een of meerdere bouwgunningen wilt aanvragen voor uw nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, denken wij graag met u mee.
 

Wat is een bouwtekening?

Er zijn veel verschillende soorten bouwtekeningen. Bij de aanvraag voor een vergunning vraagt uw gemeente om een ‘bouwaanvraagtekening’. Wanneer u wilt gaan (ver)bouwen heeft de aannemer een ‘bestek-‘ of ‘werktekening’ nodig.
De welstandscommissie vraagt om een ‘schets-‘ of ‘ontwerptekening’. U krijgt het beste beeld van het ontwerp met een ‘schetsontwerp’. Het bouwbedrijf heeft juist een ‘kostenraming’ en ‘technische omschrijving’ nodig.
Voor het uitvoeren van de (ver)bouw(ing) is vaak een sterkteberekening nodig die bij een ‘constructietekening’ hoort.

Deze verschillende soorten bouwtekeningen spelen een belangrijke rol vanaf het moment van ontwerpen tot en met de uitvoer van uw plannen. Hub Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau kan met uw plannen meedenken, u adviseren en het belangrijkste:
uw wensen en ideeën met u bespreken en de bouwtekeningen maken.

bouwtekening1

Wilt u graag meer informatie?

Hebben wij uw belangstelling gewekt? En wilt u graag meer informatie over ons bedrijf Hub Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau? Of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?
We adviseren u om eens een kijkje te nemen op onze website www.hubprevoo.nl.
Daar vindt u onder andere foto’s van reeds afgeronde projecten, door ons ontworpen.

Op onze website vindt u tevens een contactformulier dat u direct online kunt invullen, zie www.hubprevoo.nl/contact. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 512 779 59. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@hubprevoo.nl.
 

Waarom kiest u voor Hub Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau?

bouwtekening4Voor een bouwtekening van uw plannen in de omgeving van Well, kiest u voor Hub Prevoo Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau:

– Wij denken in mogelijkheden;
– Het ontwerp voldoet aan uw wensen en uitgangspunten;
– Bij ons mag u rekenen op de beste service;
– Hoge kwaliteit door vaardigheid en ruime kennis;
– Jarenlange ervaring;
– Precisie staat bij ons hoog in het vaandel;
– Duidelijke en open communicatie.